Dagens klänningstrån

Jag kan inte få nog av klänningar. Det är det ultimata plagget för mig. Vippiga ska de vara, då känner jag mig fin. Jag gillar att man är färdigklädd efter ett plagg. Nu råkar jag ju ha sisådär en miljon klänningar i garderoben men kan ändå inte låta bli att suktas efter nya godingar. Den här finingen kan man klicka hem från Gina Tricot och är som gjord för sommardagarna vi har att vänta. Vilket är ditt favoritplagg?

0 tankar på “Dagens klänningstrån”

  1. Jättefin!!
    Jag har inte alltid tyckt om varken klänning eller kjol. Men nu älskar jag båda.
    Har inte så jätte många klänningar så jag har påbörjat mitt inköp 😉
    Vill gärna ha klänningar som man även kan ha på vintern. Behöver såklart inte vara en sommarklänning men jag har nog ganska svårt att hitta klänningar som passar vårt kalla väder.

    1. Jag tycker att jag kan kombinera de flesta av mina klänningar med vintern. På med tjocka strumpbyxor och kofta så är den mest skira sommarklänningen vinterredo. Lycka till med påfyllningen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.