Söndagssoftar

Åh vad söndagar kan vara härliga, tycker ni inte det? Särskilt när de går i lugn takt som denna. Jag smet iväg och tränade på förmiddagen. Det var riktigt jobbigt idag och svetten rann som bara den. Sedan kom jag hem till god lunch – tack för det frysen. Nu är halva familjen på lekvift, en fjärdedel sover och den sista fjärdedelen tar det en smula lungt och tittar en extra gång på sista avsnittet av DH.
Jag passar på att drömma iväg lite och klura på hur jag ska göra hemmet ännu finare. Det finns inget roligare än att skriva listor och finna lösningar och vackra ting som tillsammans skapar ett hem. Just nu ser önskelistan för sovrummet ut så här:

Stora kuddar att bädda med bakom de vanliga kuddarna, lite hotellkänsla ni vet
Fina blåa lakan från IKEA
Pompoms i taket
Snittblommor där ofta!
Några vackra tavlor på vägarna
En bra, vacker spegel i helfigurstorlek

Blå inspiration, härlig känsla!

0 tankar på “Söndagssoftar”

  1. söndagar kan var härliga men dom kan också vara tråååkiga. en sån har jag idag, regn, mörker och ingen plan för dagen alls. lite deppigt med andra ord haha 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.