Till sommaren

På morsdag fick jag en så himla fin kokbok av min lika fina familj. Söta Lisa Lemkes  bok Till Sommaren – mat till många, som verkligen är en fullträff med precis sådana recept, bilder och styling som jag älskar. Jag har bläddrat i den hur många gånger som helst redan och kan knappt bärga mig tills jag få testa mig fram genom alla härliga, smarriga maträtter och bakverk. Jag vill bjuda in till miljoner kalas när jag läser boken! Även om det är en buffébok så kan du ta något eller några recept och servera som sittande middag. Boken bjuder på allt från brunchrecept, fina kakor, skördefest och försommarparty. Ett riktigt hett gåbortpresenttips inför sommarens alla bjudningar med andra ord!0 tankar på “Till sommaren”

  1. Jag vet hur din höst bör se ut,,,,du som är så fantastisk duktig att baka och allt ser så läckert ut..
    Öppna ett hemma bageri och sälj i området,,,det skulle slå det,,,,,och så kan Ebbot vara hemma och slicka skålarna.Hi.Hi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.