Pink monday

Imorse bestämde jag mig för att liva upp den här ganska mediokra måndagen med lite färgchock. Rosa ben fick det bli! Vi har mest gjort alldagliga saker som sångstund på öppna förskolan och kaffe+Say Yes to the Dress på tvn. En riktig goding för en bröllopsälskare som mig. Eftersom jag är all about the guldkants in the vardag, haha, så ska jag hälla upp varsitt litet glas rött till mig och T ikväll till middagslasagnen. Fast det bara är måndag.

Till mina superrosa strumpbyxor från Lindex har jag klänning från Primark och kofta med små söta körsbär från H&M. Diademet med rosett är också därifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.