Ingen sommar utan stripes


Jag äääälskar randigt. Jag tycker att det är så snyggt, fräscht och roligt. Jag tror att halva Ebbots garderob består av randiga tröjor, byxor, strumpor och pyamasar. Min garderob är däremot inte alls lika långrandig som jag skulle önska. Trots att jag har något slags shoppingförbud med tanke på de ton av plagg som faktiskt hänger där bakom draperiet kunde jag inte låta bli att snappa åt mig ett tvåpackstishor varav den ena var randig när vi var inne på h&m idag för att råda bot på Majas plötsliga brist-på-tights-och-strumpbyxor-kris i eftermiddags. Mina toppar är perfekta basplagg att dra på sig en sommarmorgon, hoppa i shortsen och de vita tygskorna -som ännu inte är inhandlade (!) och rulla ner med vagnen till stranden/beachen/bryggan/lekparken eller var vi nu kan tänkas vilja rulla till i sommar. Om det nog blir någon sommar. Juni har inte direkt visat upp sin vackraste sida. Ännu. Men det kommer. Hoppas jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.