Soft sunday

20120603-142706.jpg

Aaaah, har precis släppt iväg pappan och barnen för lite luftning. Det blir lätt lite klättra på väggarna-freeling för regniga helger som denna. Jag har inte alltför dåligt samvete, en liten liten bit blå himmel visade sig precis genom det massiva molntäcket som prytt vårt himlavalv de senaste dagarna. Jag ska passa på att andas lite jag själv. Har varit och tränat och veckohandlat så jag har redan fått min dos uteluft. Nu blir det kaffe och en stackars överbliven cupcake för Mami! Plus lite hemnetsurf, får alltid radhuscraving under vår och sommar… Jagvillhauteplats.nu!

0 tankar på “Soft sunday”

  1. Jag med…Var på villavisning i Trångsund i dag och blev väldigt förtjust MEN…så tänker jag på hur det skulle vara att lämna vår fina förskola och närheten till stan och jobbet…å andra sidan så skulle barnen få sådan livskvalitet med trädgården och möjligheten till att ha djur på ett helt annat sätt än vi kan ha idag i lägenheten..Vi har banne mig svårt att få plats med ett akvarium ens…Svårt!

  2. Om cravingen blir för stor kan du få komma hit och bygga lite på vår nya altan. Det lär ta hela sommaren ;). Tur att vi har fixat uteplatsen på framsidan redan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.