Beachshoes

H&M:s senaste kollektion heter H&M for water, där 25% av föräljningspriset doneras till projekt som främjar hållbara vattenresurser för människa och miljö. Inte nog med att vi gör något gott när vi handlar, låter som fågelkvitter i mina shopaholicöron, det är riktigt fina kläder och accessoarer. Jag har precis klickat hem übersöta flipflops till mig och Maja. Jag älskar när det finns matchande mor- och dotterkollektioner. Jag förstår inte varför inte fler butiker anammar det konceptet? H&M gör det ytterst sällan. I den här kollektionen finns utöver skor matchande baddräkter, bikini och sommarkläder som klär både dotter och mor. Tyvärr var det inte riktigt våra färger så det blev bara skor denna gång. Jag hoppas verkligen att det kommer fler tillfällen att matcha! I sommar kommer vi iallafall glida omkring i blommiga sommarskor. Hur fint?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.