Dessert for mommy

20120531-133910.jpg

Idag blev det lunchträning, oj vad jag var ur shape efter två veckors uppehåll på grund av varsin förkylning, jag och Ebbot. Lillen var föresten hur duktig som helst idag, för första gången någonsin blev han inte ledsen när jag lämnade honom i barnpassningen. Hittills har han gråtit och sedan lugnat sig efter några minuter. Men idag vinkade han bara sött och sedan hade han lekt glatt under hela timmen jag svettades i salen. Härligt!
Nu har jag njutit lunch och har dukat upp en litet treat i form av cappuccino, jordgubbar och lite choklad, mmmm. Det gäller att passa på när lillen sover, inte många månaders ledighet kvar nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.