Blue it is!

Jag behövde ju era smakråd häromveckan om det otroligt viktiga beslutet om det skulle bli gul eller blå bikini på årets strandvisiter. Jag måste tyvärr göra många av er, däribland jag själv, besvikna. Det blev ingen gul! Den var inte alls fin i affären, snarare åt neonfärgen. Inte riktigt min kopp te om man säger så. Istället blev det blå och bra är väl det – den är fullkomligt perfekt! Så fin och smickrande. Tack för det! Till min nya, tjusiga bikini tänker jag piffa till min strandlook med en snygg hatt, shades, kanske något fint smycke och en söt strandklänning eller ett par shorts att dra på sig till glaskön. Det blir alla tiders!

Bikini Åhléns, glasögon Ted Baker/Asos.com och stråhatt H&M.

0 tankar på “Blue it is!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.