Hemmamama

Idag har vi mest gått hemma och skrotat. Vi har ju förstås haft urmysigt besök av både C och hennes lille bebis. Alltså ärligt, jag kommer nog aldrig känna mig ”färdig” med nyfödda! De är ju helt fullkomligt bedårande. Även om vi håller oss på hemmaplan känner jag mig både piggare, gladare och härligare med kläder jag känner mig fin i. Funkar ni så? Om jag känner mig felklädd blir liksom hela dagen totalt upp och ner, men jag kan också klä mig i självförtroende och pepp.

Klänningen är mitt allra första köp från Primark i London, inköpt 2009. Leggingsen är också från den brittiska huvudstaden, från japanska Uniqo, inköpta 2010. Garderobsfynd ni vet 😉 Koftan är ganska ny och kommer från Cubus, ballerinorna är från H&M och är också ganska nya och från Amsterdam.

Nä nu blir det Greys och kvällsfika. Härligt, härligt!

0 tankar på “Hemmamama”

  1. Ååå har du snusat på lille L.. Han är ju helt underbar! Även om jag har stängt och rivit babyverkstan så kniper det ju lite i babytarmen när man ser han.. 🙂 Hoppas ni hade en toppen dag!

      1. Ja eller hur, fattar inte att de två är så stora att det är dagisdags mycket snart… Glömde förresten att skriva att du påminner om Leila i den där blåprickiga klänningen på första bilden.. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.