Fest i parken

Lyxmellis på en tisdag!

Inte så kul att vara för liten för att åka tåg…

Igår var det familjefest i vår park. Något som de har varje år som vi lyckats missa, men igår var vi där i god tid – laddade till tänderna, i alla fall en viss fyraåring. Som tur var vädret hyfsat, jag hade turen att möta några mammavänner och förväntningarna uppfylldes så vi hade det riktigt, riktigt trevligt. Vi var ute i flera timmar så det blev en dag fylld med energi och kärlek. Vi grillade korv, lekte, fiskade fiskdam och Maja åkte tåg som de hade ordnat dagen till ära. Och som hon åkte! Jag tror det blev fem-sex varv på den lilla tågbanan, hon var så nöjd när vi gick hemåt vid halvsextiden. Kul med fest!
Inte lika festligt var det att min telefon tvärdog igår och jag fick inte igång den! Provade att ladda och ha mig. Nu googlade jag och kom in på något teknikforum och där fanns lösningen. Man ska tydligen hålla in hem- och påknappen samtidigt tills telefonen startar igen. Det verkar vara ett vanligt problem med Iphone och som tur var fungerade det, jag har känt mig alldeles ”naken och exposed” utan telefon några timmar 🙁
Nej, nu kan jag inte sitta här och babbla. En ny dag väntar! Jag och Ebbot får besök av min vän C och hennes lille L, vi ska äta lunch och catcha up. Så trevligt! Jag tänkte bjuda på mumsig kycklingsallad – så bra sommarmat!
Ha en tipptopp dag!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.