Summerbreeze

 

Bäddtextil från Ikea, överkast H&M Home och doftljus från Yankee Candle. Ljusbilden har jag lånat av Sköna Hem.

Jag har ett riktigt inredningssug just nu. Jag vill piffa och fixa. Flytta om och måla. Få upp saker på väggarna och byta kuddar. Ja, ni kanske förstår? Just nu är ju köksmöblemanget prio – vi har numera en klar bild av hur vi vill sitta och äta i framtiden. Ändå kan jag inte låta bli att snegla mot sovrummet. Det rummet har kommit lite i skymundan av någon anledning. Visst har vi de grundläggande funktionerna som behövs, säng, förvaring och tv. Men det är inte mycket till piff där inne ska ni veta, mina vänner. Därför tänker jag ägna lite kärlek åt vår sovplats. Inget drastiskt men lite nya textiler och detaljer får det gärna bli under försommaren. Basen därinne är vitt, beige och svart som jag i år vill blanda upp med blått. Målet är att få en lugn och harmonisk plats utan barnstök. Plats för vila och harmoni helt enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.