Hot, hot, hot

20120525-170646.jpg

Jordgubbsfredag idag, lägg märke till lilla handen som gärna vill smaka! Min klänning är från H&M
Vilken otroligt väder vi har! Majas dagis har varit stängt idag så vi har varvat parklek med svala centrum där vi fyllt på barnens sommargarderober. Mjuka shorts, solhatt, svala t-shirts och sommarpyamas till lillebror. Luftiga klänningar, sval pyamas och tishor till storasyster hamnade i kassarna. Det stora uppdraget idag var att hitta sommarsandaler till barnen. Jag älskar Kavats klassiska med stängd tå i helskinn. Vi har haft vita till Maja de senaste somrarna och jag hade siktet inställt på likadana i år, till båda barnen. Men tji fick jag! Det går tydligen inte att få tag i vettiga sandaler i stl 29, varken i centrum eller online, kavat slutar på 28 🙁 jag vill ha stängd tå och i skinn. Är det någon som har bra tips?
Även på Ebbotsidan var det skralt på skohyllan. Men nu är iaf ett par fina blå kavatsandaler på väg hem till oss.

0 tankar på “Hot, hot, hot”

 1. Åh nej, jag hade också hoppats på Kavat strlk 29 till stora tjejen….Vad ska man hitta på då?

 2. Har sett en del barn på jobbet (är förskollärare) som har fina sandaler med stängd tå från Din sko!

 3. Tycker det är svårt när barnen börjar få större fötter. Hittar inga fina till min son som också har stl 29.. Han är själv lite kräsen också. Kavat har de finaste sandalerna!
  Kram

 4. Har du kollat någon barn second hand?
  Jag sprang på ett par fina vita kavat med stängd tå i storlek 29 till min dotter igår.
  Jag gillar verkligen kavat och har kört med dem varje sommar till mina tjejer.
  Lycka till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.