Pieces of today

Vi njuter av sommaren! Det verkar som om de flesta av Sverige har fått sig en ljuvlig försmak på vad som komma skall. Helt underbart att bara dra på sig kjol och topp, hoppa i ballerinaskorna och sedan gå uuuuut. Jag vill njuta varenda sekund just nu, för det är precis den här tiden som jag går och längtar efter i vintermörkret. När sommaren står för dörren, det är ljust ända in på natten, humöret är på topp och huden byter sakta nyanser till något annat än genomskinligt. Det blomstertid nu kommer!
Vi har en off-dag. Egentligen skulle jag träna men eftersom Ebbot är förkyld vill jag inte lämna in honom på barnpassningen. Vi tar det lugnt istället. Har ätit god lunch. Varit ute på rasta liten innan sovdags-promenad (ehm, han fick visst sova två gånger idag, han vaknade mycket tidigare än vanligt). Själv har jag metime med kaffe och senaste numret av ToppHälsa som kom i brevlådan häromdagen. Mmmm, life is good!

20120524-130159.jpg

20120524-130229.jpg

20120524-130251.jpg

0 tankar på “Pieces of today”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.