Kräftskiva!

Haha, nej det har inte blivit augusti. Däremot gjorde jag T lycklig när jag häromagen kom hem med kräftor. Han ääääälskar de små röda sjödjuren. Jag däremot är inte alls förtjust. I lördags var det Champions Leauge-final och för att göra mannen i mitt liv extra glad bjöd jag in till kräftskiva med skaldjur, aioli, baguette och annat mums. Bubblet passade ju extra bra eftersom det var finalkväll. Matchen blev riktigt spännande och det var så skönt för nerverna och stämningen här hemma att det inte var Manchester United som slogs om titeln denna lördag. Fast så får jag väl inte skriva 😛0 tankar på “Kräftskiva!”

  1. Åh ser gott ut!! Min karl är chelseafanatiker- han såg inte matchen hemma men till min glädje vann de ju 🙂 kan lugnet sänka sig igen över vårt hem 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.