Nytt i köket

Haha, nej, inget matbord ännu. Och inte heller några stolar. Däremot gjorde jag slag i saken och plockade bort våra trötta, fula plastverktyg från Ikea i köket och fyndade nya för ett presentkort från Cervera som vi fått av svärmor i julklapp (!).  Dessa godingar var nedsatta (löp och köp!) och passar så fint i vårt kök som ju har andra turkosa detaljer. Jag tänker mig att vi ska komplettera med fler verktyg, såsom tång och pastaslev, i antingen vitt, rostfritt eller turkost. Eller kanske gult så att det matchar lampan?
Jag är riktigt nöjd med mitt fynd och det är så kul att laga mat snyggt!

 

0 tankar på “Nytt i köket”

  1. precis dom har jag, eller nu är dom bortplockade eftersom att köket inte tål turkost just nu(snarare Johannes:) Men jag köpte dom när Nike och jag bodde i vår pastelliga lägenhet på östermalm.
    Minns att jag blev lite lyckligare varje gång jag lagade mat med dem..;) hihi!
    Kram
    Ida&Nike

  2. Jag har dubbel uppsättning av samma fast i gult 😀 kannan är perfekt att vispa grädde i när man inte vill ha så mkt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.