Fyndat igen!

I veckan är det klädbytarkväll på öppna förskolan, en slags loppis för barnkläder och leksaker. Den arrangeras två gånger per år och vi har a-l-l-t-i-d  missat den. Men i år har jag bokat bord, här ska rensas ut! Vi har mycket kläder från barnen som bara samlar damm, plus en hel del skor och andra prylar som jag hoppas att vi kan bli av med. Igår gick jag ner till källaren och kom upp med en kartong som jag trodde var fylld med barnkläder. Det var bara till hälften sant, för där i låg även en kasse med mina kläder! Det var kläder som jag lagt undan när jag var gravid och som nu åkte fram igen. Vissa grejer har jag verkligen saknat och undrat vad de tagit vägen och andra plagg har jag helt glömt att jag hade. Lyckan var total! Jag nästan skäms för hur välfylld min garderob numera är av underbara ting, jag borde verkligen inte köpa någonting mer… men det är ju svårt att hålla. Kanske en randig topp? Sen får det vara bra! Dagens tröja är förvisso och så randig och en av de ting som jag inte visste att jag hade.

Shorts och topp från H&M, shortsen reafyndade jag inför sommaren 2008 och de är ett av mina absoluta favoritplagg jag äger, de är tyvärr lite, lite för stora men de kanske går att ta in? Toppen hade jag som sagt glömt bort, jag tror jag köpte den 2009. Strumpbyxorna och scarfen är nya för i år och kommer från  Lindex.

0 tankar på “Fyndat igen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.