Dubbel latte tack!

20120518-081614.jpg

Bästa nallen är bra sällskap när man inte mår bra. Ebbot släppte inte sin bästis inatt.
God morgon världen!
Idag har vi sjukstuga. Ebbot vaknade och lät alldeles förtvivlad igårkväll. Det visade sig att han fått jättehög feber och kräkts i sängen. Stackars lilla gubben! Han vägrade ta Alvedon så jag har sovit bredvid en liten kamin i natt. Han sover ju aldrig i vår säng så vi sov båda hopplöst dåligt. Jag tror så här i efterhand att det hade varit bättre för honom att sova i sin egen säng. Nu vaknade han titt som tätt och var jätteledsen. Det enda som hjälpte var om han fick ligga nära, nära och bli klappad på. Nu har han äntligen fått i sig feberdämpande, slurkat i sig minilite välling och ligger i soffan med nallen och kikar på Bolibompa. Hoppas han får bli piggare snabbt. Jag är bortskämd med friska barn så jag står lite handfallen när de blir dåliga.
Lägligt nog har jag Maja hemma från dagis, vi bestämde att hon skulle få vara ledig denna klämdag. Så jag ska multitaska lite och pyssla med ettåringen samtidigt som jag underhåller fyraåringen. Men jag tror nog att det ska gå fint. Har för säkerhets skull laddat med dubbel latte till frukost. Just in case.

20120518-081546.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.