Helg=hummer!

Hello alla helgfirare!
Här njuter vi av ledigheten till max. Jag fick sovmorgon, hur gott sover man inte i en renbäddad säng? Sedan kunde jag njuta av de godaste färska jordgubbarna i grekisk yoghurt och latte till frukost. Kidsen tog med sig pappa och drog till parken, jag passade på att göra rent hus. Plock, plock, plock i barnens rum och damsugning och avtorkning. Så nu är hemmet så rent och fint. När lillen har vaknat efter sin nap planerar vi en liten tripp till grannparken, där det finns kaniner och hästar. Vi har en skön familjedag med andra ord. Båda barnen är lediga imorgon, T jobbar så vi får roa oss på egen hand. Det ska nog gå bra.
Igår hade vi minifest. Jag fyndade både färsk hummer och färska musslor på Maxi så det blev skaldjursfrossa, bubbel och pannacotta till dessert. Mumsigt värre!

Det kändes som om vi satt ute på en uteservering med vårt lilla balkongbord. Jag vil passa på att skåla för vårt grannland i väst. Jag glädjer mig åt er 17 maj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.