The one(s)?

Jag är lite smått på jakt efter en ny bikini. Jag har ett par stycken men det är alltid trevligt med en ny för säsongen. Igentligen vill jag ha en femtiotalsvariant med riktigt hög midja, för att komplettera min turkosa i samma modell men jag har sökt efter en i flera månader utan någon napp. Jag surfade in på Åhlens sida och hittade en riktigt fin sak. Jag fick presentkort därifrån från snälla svärmor i födelsedagspresent så jag ska nog slå till. Jag gillar modellen, inte bandaeu som jag har i vanliga fall utan en halterneck som är toppen när jag ska springa efter en buspojke hela sommaren. Nu är bara stora frågan, gul eller blå? Blå är ju klassisk men gul känns med Malin på Saltkråkan och hon är ju en av mina stilikoner den här säsongen (and forever).
 

Hjälp mig, kära läsare, vilken ska jag välja?

 

0 tankar på “The one(s)?”

 1. Åh den var jättefin!!! Jag skulle välja blå men båda är fina… Gul såklart snygg när man är solbränd men innan dess….?

 2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  Åh gul skulle jag säga när man blir brun och fin. Lovely!
  Hur var kryssningen? Kan du inte göra ett kryssningsinlägg? Väntar med spänning, ska på kryssning själv nästa helg och vill veta alla hotspots och tips 🙂
  Ha en fin dag!
  Kram Emma

  1. Kryssningen var jättetrevlig! Vi åkte i A premium hytt vilket innebär att man har en dubbelsäng istället för våningssängar, mycket mysigare. Vi äter alltid skaldjursplatån på Happy Lobster, riktigt härlig, generös och prisvärd. Missa inte vinbaren! Där är det lugnare och mysigare än i de stora barerna. De har massvis med spännande viner och kunnig personal. Jag tog inte en enda bild så någon guide kan det inte bli men jag hoppas att mina tips hjälper! Ha en fin resa!

 3. Åh ljuvliga 🙂 ja det är alltid bra att variera bandeau med någon annan- det är ju inte som att man ligger och pressar på playan längre med barnen 😉 jag tycker dom är ljuvliga! Jag röstar nog också på den gula- den är söt och lite extra! Du kommer bli kanonsöt i dem 🙂

 4. Minns jag rätt så hade Malin mycket ljusblåa klänningar och även en baddräkt i blått… 🙂 Båda är hur som helst jättefina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.