Köksdrömmar

Som ni vet är vi på jakt efter ett nytt köksarrangemang, stolar och bord saknas för tillfället i vårt hem och även om det är ganska charmigt med balkongmöbler mitt på köksgolvet så är de ju ämnade för en annan plats, självaste balkongen. Den säsongen är ju runt hörnet så det ”brinner” lite i knutarna. Jag surfar runt för inspiration och fastnar mer och mer för pasteller. Det skulle vara så snyggt med ett rejält, vitt bord och nättare, färgglada stolar till. Så får den nog bli. Nu gäller det bara att hitta dem. Hello blocket och loppis! Här är några bilder från min moodboardmapp på datorn.

Hur snyggt är det inte att matcha stolar med accentfärgen på väggen?

Färgstarkare och sååååå fint!

Köksoffa står högt på önskelistan. Det här köket har jag sett i någon av mina tidningar, Lantliv kanske?

Tänk er den här färgskalan så förstår ni vad jag menar.

0 tankar på “Köksdrömmar”

  1. Superfint! Åh vad jag längtar efter ett ljusare kök (Status nu: fuskträpanel på väggarna, ekfärgade luckor och mörkgrönt kakel…)! Men först allt annat typ. Skulle kunna tänka mig att det är snyggt med udda stolar också, vitt bord och lite olika stolar men målade i samma färg. Men så har jag näsan i färgburken mest hela tiden just nu…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.