Nu kör vi!

20120510-104949.jpg

Bjuder på en osminkad sanning idag: naturell mama i träningskläder. Vi är på väg upp till gymmet för veckans medelpass. Så skönt att få lite motion innan helgen! Sedan blir det lyxlunch, jag tänkte nämligen köpa med mig en god Sub från subways, mums!
Är så glad att jag verkligen kommit igång med träningen den här våren. Löpningen som jag skrev om i vintras ligger dock fortfarande på is. Vem vet, det kanske blir till sommaren?

0 tankar på “Nu kör vi!”

   1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Det är så kul att springa lopp och ha något att se fram emot! Nu peppar jag inför vårruset och blodomloppet (5 och 10 km). Men om du börjar träna nu ska du se att du är i toppform till tjejmilen, det går ju inte förrän i september http://www.tjejmilen.se/start/

    1. Jaha, jag trodde tjejfilmen. Var nästa år 🙂 det finns inte en chans att jag fixar en mil i september! Det är alldeles för överambitiöst, jag har ju aldrig sprungit tidigare. Men jag kanske hakar på om ett år 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.