Snapshots

God morgon onsdag! Idag satsar vi på Ebbotdag med sångstund och lek på öppna förskolan. Imorgon är det nämligen ”min” dag med träning och det måste ju vara rättvist! Här kommer lite bilder tagna i farten. Ni får stå ut med mobilbilder, den lille mannen har stulit internetusb:t så datorn är tillfälligt obruklig…

20120509-075831.jpg
Vår ”matsalsgrupp” just nu. Kan säga att köket känns väääääldigt luftigt just nu.

20120509-075942.jpg
Vi hade en hemmafixdag igår med plock, tvätt och puts på schemat. Ebbot fattade galoppen direkt och började genast sortera alla skorna net i badkaret. Tack hjärtat!

20120509-080229.jpg
Vi hämtade upp storasyster och gick en sväng till parken. Måttligt roligt tycker mamman, urroligt tycker kidsen.

20120509-080343.jpg
På vägen hem plockade lillan en bukett vitsippor som står så sött på ”köksbordet”.
Dagar som denna får jag hålla hårt i och vårda ömt. Igår kom nämligen beviset på att mammaledigheten faktiskt kommer ta slut: Ebbot har fått dagisplats! I slutet av augusti börjar han på Majas gamla avdelning på samma dagis. En ny tid är snart här!

0 tankar på “Snapshots”

 1. åh, älskar Ebbot blick på bild två! Så himla nöjd med sitt bus!
  och ja, dom blir ju stora(fast ändå så himla små) helt plötsligt och hemmatiden är över…men du kommer nog ha knaonkul på ditt jobb som verkar vara en dröm!
  Kram
  Ida&Nike

  1. Det blir säkert väldigt roligt med jobb och dagis. Men just nu, när våren är här finns det nog inget bättre ån att gå hemma och strosa med mina underbara barn 🙂
   Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.