Morning glory

Envisa busungen som prompt skulle dra av sig både strumpor ohch skor för att få lufta fossingarna lite. Men jag täckte över foten så fort han somnat.


Det är så himla skönt att starta dagen med en långpromenad efter dagislämning. VI har ett så vackert promenadstråk som går längs vattnet där det är tyst, skönt och grönt. Med en sovande pojke i vagnen och härlig musik i lurarna kan jag koppla av, ladda om och andas. Frisk luft är bra för själen och motion bra för min kropp. Nu är vi hemma igen och väntar på en budkille. VÅr fina matgrupp har tyvärr gått sönder så den får åka tillbaka. Så jakten på ett nytt, rejälare, stabilare matbord börjar idag! Har blivit tokkär i Ikeas nya PS-bord, men det är alldeles för litet för vår familj. Jag vill ha ett stort där vi kan bjuda in till härliga middagar, bruncher och tårtkalas. Nya stolar ska vi söka efter också!
 
Ps. Ni har väl inte missat att jag även finns på Instagram? Lite ”previewbloggning ” för den som önskar. Självklart heter jag Girle även där.

0 tankar på “Morning glory”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.