Red roses


Titta vilka praktexemplar i kärlekens färg som min fina T budade hem till mig idag. Snacka om att göra en vanlig måndag till en fantastisk dag! Jag älskar att ha färska snittblommor hemma och att bli överraskad med blombud gör mig alldeles glad i magen! Nu ser jag ännu mer fram emot vårt vuxendygn i helgen med skaldjur, skumpa och kanske lite dans. Vi åker nämligen på Kryssning till Åbo, precis som i vintras. Den resan blev grymt lyckad så nu hoppas jag på en favorit i repris.

0 tankar på “Red roses”

  1. Hej,
    Du vann tävlingen i min blogg om en soldräkt från Zunblock.
    Vill du maila mig vilken modell+storlek du önskar och såklart din adress?!
    Kram

  2. Vad mysigt det låter!!! Vilken båt åker ni med?
    Vi har bröllopsdag om några veckor och kryssning har jag överhuvudtaget inte tänkt på…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.