Ny vecka, nya möjligheter

Hellu majmåndag!
Idag bjuds vi på på sol och lite, lite varmare temperaturer, något som jag tackar för. Är så extremt väderkänslig och blir glaaaaad av solen som visar upp sig. Nu hoppas jag att våren har släppt loss på allvar och att vi får lite riktigt majväder – har man tur kan det ju vara riktigt sommarväder så här års. Jag vill gå barbent! Farmförallt vill jag få lite färg på bleknosen, är näst intill genomskinlig. Tänk om man kan kunde ta en sista minuten nu och få lite medelhavsemester? Inte iår, menkanske ett annat år?
Nåväl, på torsdag ska det bli varmare så jag och Petra har bokat in utelunch efter träningen. De har varit här på lunch efter promenad och sångstund på Öppna förskolan. En bra start på veckan alltså! En vecka som sagt bjuder på lite träning och allmänt mammabebishäng. Till helgen åker jag och T på en liten minitripp. Så det är en riktigt bra vecka som väntar!

När gästerna gått och lillen somnat i sängen passar mamman på att dricka lite kaffe i soffan. Kickar förövrigt igång veckan med rooooosa byxor och prickig blus från H&M. 

0 tankar på “Ny vecka, nya möjligheter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.