Weddingshoes


I sommar stundar bröllop. Tyvärr inte mitt eget 🙂 Det är min fina faster som ska gifta sig och vi är bjudna ner till Skåne för en helg i kärlekens tecken. Den vackra inbjudan kom i veckan och jag har förstås redan börjat smida planer. Barnen stannar hemma och har farmorhelg medan mamma och pappa roar sig på egen hand. Jag vet inte hur ni resonerar, men jag skulle aldrig släpa ed mig Maja och Ebbot på bröllop om det inte uttryckligen stod familjebröllop. Jag tycker att det är lite av en vuxenfest. Jag vill inte att de ska störa under vigseln och det finns väl inget långtråkigare för en liten med massor av spring i benen än en lång middag med fin ”vuxenmat” och tal. Därför ser jag till att någon annan får njuta av våra skatter så att vi kan njuta av bröllopet och varandra. Det är så skönt att få koppla av lite och umgås istället för att springa sig svettig för att förhindra att inte Ebbot hugger in på bröllopstårtan innan brudparet hinner göra det.
Bland det roligaste med bröllop, förutom själva känslan, är att jag får möjlighet att verkligen klä upp mig. Åh, det ska bli så rolig att göra sig fin! Klädkoden är Kavaj vilket för min del innebär en fin klänning. Det mina vänner, har jag gott om! Jag vet inte vilken det blir ännu, jag har någon månad på mig att bestämma mig. Däremot vet jag vilka skor det blir! Mina nya wedges från H&M. De var så ljuvliga på nätet att jag inte kunde låta bli att klicka hem dem. Och de är lika fantastiska i verkligheten. Med mina 175 cm i strumplästen och med klacken på säkert 12 cm blir jag lååååång, mycket längre än T. Men vad gör det? Jag får väl hänga med pappa, han är ju ändå 193 cm. Det blir nog bra. Och jag kan ju alltid slänga ner ett par ballerinas så att jag och min älskling blir kompatibla till dansen 🙂 Nu ska jag bara lista ut vilken av mina miljoner klänningar som passar bäst med dessa killerheels.

0 tankar på “Weddingshoes”

 1. Underbara skor och det blir två bröllop på Island för mig i sommar 🙂
  Detta att göra sig fin fin händer inte så oftar och sommarbröllop är ju bara sååå fint 🙂
  TREVLIG SÖNDAG söta fina

 2. Gud så söta skor. DE vill jag också ha 🙂
  Jag skulle heller aldrig ta md mig barnen till ett bröllop. Fattar inte ens varför man kommer tanken. Barnen har inte kul, föräldrarna kan inte slappna av och cermonin kan störas. Nä, de har det bättre hemma.
  Kram Åsa

 3. Inte ill, de var supersnygga. Jag är lite rolig för jag kan inte ha skor som gör mig längre än min T, nån slags fixidé jag har. Ser med spänning framemot att läsa om vilken klänning som får matcha dem i sommar!

 4. Superdupersnygga skor!
  Och jag håller med, barnfritt bröllop är bäst, har haft med Lea på ett bröllop när hon var fem och det var nog inte kul för nån (alla barnvakter var bjudna på bröllopet så vi hade liksom inget val)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.