Lördagsgodis


Mmmm, lördagar är ljuvliga! Vi har haft en lugn familjedag utan några planer. Lite loppis, sushilunch och varsitt långbad för mamman och pappan. Så härligt att bara vara! Nästa helg är jag och T borta så då gäller det att tanka lite extra familjeboost den här helgen. Nu har lugnet lagt sig, barnen sover snart sött och jag och T ska slå oss ner och äta absoluta favoritmaten just nu: Gyoza! Åh, det är så ljuvligt gott – och superenkelt. Jag kan återkomma med recept och bilder imorgon för har ni inte testat att göra dessa små godingar så måste ni göra det!
Annars består mitt lördagsgodis av gott rosébubbel, mörk choklad med pecannöt och havssl och två mumsiga magasin. Härligt värre!

Vad är er lördagslyx?

0 tankar på “Lördagsgodis”

  1. Eftersom det är hockey-vm, och hockey är den enda sport maken är intresserad av, så paxar han tv:n om kvällarna och jag kikar på tjejfilmer på datorn. Ikväll blev det ”Marley och jag”, så fin film! Och självklart mörkchoklad till mig:)

    1. Haha, jag om någon vet hur det är att vara tillsammans med en sportnörd, här hemma är det ju fotboll som gäller. Marley o jag är så fin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.