Älsklingskoftan på

Jag tror jag bestämt är lite kär i min nya, prickiga kofta. Jag vill mest ha på mig den hela tiden. Jag gillar när jag blir helt tokig i nya plagg. Kläder jag känner mig fin i och som är sköna på. Maja har ofta sådana plagg – just nu är det sötaste baddräkten som hon har på sig hemma mest hela tiden och som vi hittade inne på H&M i veckan. Åter till koftan, denna halvkyliga lördag matchar jag den med marinblå klänning från Åhléns, tjocka strumpbyxor från H&M och ballerinorna är också därifrån. I håret sitter scarf från Lindex.

Bilden är tagen med hjälp av självutlösaren och mitt nya kamerastativ som jag fik i födelsedagspresent av mina föräldrar. Med fjärrkontrollen, som är på väg hem till mig, kommer jag kunna ta ännu fler och roliga bilder. Jippie!

0 tankar på “Älsklingskoftan på”

  1. Älskar dina nya outfitbilder Stina! Så himla inspirerande och härlig känsla i bilderna! och överlag så är dte underbart att bloggen uppdateras så flitigt numera 🙂
    Hoppas du och dina hade en fin Lördag!
    Kram
    Ida&Nike

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.