Freeeedag!

20120504-124810.jpg

Brrrr, ingen vårvärme idag direkt! Men vad gör det bär vi förgyllt vår helgstart med gott sällskap, uppfriskande promenad och god lunch tillsammans med Petra&Liam. Vi testade ett nytt lunchställe idag, vilket var väldigt lyckat. God mat, bra priser och barnvänligt – allt som ger plus i min bok 🙂 nu ska jag ta hand om ett blöjbyte här, sedan ska liten få sova middag! Själv hoppas jag på en trevlig mitt-på-dagen-film på någon av filmkanalerna. So long!

20120504-124828.jpg
Idag inviger jag ny kofta från h&m (den var med i reagänget som jag klickade hem), blus från h&m, chinos från Gina tricot och skor från converse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.