Kalassöndag!

Idag är en riktig firarsöndag. Vi har varit och gratulerat min söta gammelfaster Britta som idag firar häftiga nittio år. Hon skrattade förtjust åt barnen som tyckte det var såååå kul med kalas. Särskilt Ebbot. Han sprang omkring och var kung. Han ”pratade” med alla och stoppade i sig tre omgångar smörgåstårta. Maja hann precis börja prata med några av de andra småtjejerna innan det var dags för oss att bryta upp. Snart väntade nämligen Majas andra kalas för dagen. Hon var så stolt över att få gå på två kalas denna söndag. Det andra kalaset har hon desutom varit på själv, premiär för både henne och för oss. Det känns jättekonstigt att hon har ett eget socialt liv utan oss. Nu borde hon vara på ingång. Eftersom hon var så festpeppad klev hon upp strax innan fem imorse så jag tror att det är en trött kalaspingla som snart trillar in genom dörren. Tur att vi har två lediga dagar till. Med ett till litet minikalas imorgon. Härliget med långledigt!

Idag firar jag i klänning och skärp från H&M. Strumpbyxorna kommer från Lindex.

Dagens detalj är det söta berlockarmbandet jag köpte på min födelsedag i Amsterdam.

Inte helt lätt att fånga busungen på bild numera. Han har i alla fall chinos från Lindex och skjortan har morfar köpt i USA åt honom. Gullunge!

0 tankar på “Kalassöndag!”

  1. Du hittar så himla fina klänningar! Jag måste bli bättre på att använda mina 🙂 Jättefint armband! Jag gillar verkligen berlocker på armband.

    1. Tack tack! Jag tror att jag hittar många av guldkornen på h&m för att jag jobbade i en sådan butik i många år, jag ”känner” butiken 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.