Vårens första dag

Idag känns det som den första, riktiga vårdagen. Min vår startade redan i januari med alla känslor. Men nu har äntligen värmen hittat hit och pirret känns i hela kroppen. Vi har promenerat längst vattnet, busat, lekt och ätit god lunch hos Petra&Liam och nu landat hemma i ett vårstädat hem. Nu väntar en långhelg för hela lilla familjen. Alla fyra har ledigt tillsammans i hela fyra dagar. Vilken lyx! Jag kickar igång våren och bästa helgen med den här underbart peppiga, våriga och fantastiska låten.

Jag hälsar värmen välkommen i min nya, underbara klänning från Asos och strumpbyxor från Primark. Hihi, ni får ursäkta att gåstolen tittar fram i bild, är man småbarnsmamma så är man 😉

0 tankar på “Vårens första dag”

  1. Vilket städbolag använder ni er av? Jag har själv funderingar på att lejja i väg städningen men har bara tagit in en offert från Hemfrid vilka i och för sig verkade bra och hade justa löner. Dock vill jag att de ska torka av fönsterbrädor och hyllor vilket de inte gör om det står saker på dem och det gör det ju…vem har tomma hyllor och fönsterbrädor..Är säkert en kostnadsfråga/tillägg som man får göra men hur gör er städhjälp?

    1. Vi har just hemfrid. Är supernöjda med dem! Alltid samma tjej som kommer och vi har en jättebra kontaktperson. Här blir det superrent (även fönsterbräda) varje gång. Vi hade Homemaid förut. De strulade som tusan. Dök inte upp/kontaktpersonen byttes ut stup i kvarten och de var allmänt röriga. Att köpa städning är bland det bästa vi gjort sedan vi blev familj, så skönt och fräscht!

  2. Då ska jag nog slå till på dem! Jag kanske missuppfattade att de bara torkade ytor som var rena från saker…Tack för din feedback! Jag fick också väldigt bra intryck av dem på hembesöket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.