Let them eat cake!

En av Sweetest Occasions ljuvliga bilder.

Åååååh, jag har ett sådant himla baksug. Jag vill bara botanisera bland spritsar, arbeta med ägg, mjöl, smör och forma de mest vidunderliga bakverk. Layercakes, cupcakes, woopies och cheesecakes. Det verkligen kliar i fingrarna. Som tur är har vi ett litet event på valborg, då ska jag minsann baka något smarrigt till efterrätt.
Tills dess inspirationssurfar jag på nya söta favoriten the sweetest occacion som är ljuvligt pastellig och sprängfylld med massor av härligheter som jag gillar! Jag älskar bakbloggar och mina tre svenska favoriter är dessa:
Pink Pastry – Viktoria gör små ljuvligheter, är världens gulligaste och har som livsmotto: Do ordinary things in an extraordinary way. Bara det får mig att  bli glad!
Sockerrus – Alltså, tänk om jag kunde skapa sådana underverk med lite sockerpasta och fantasi! En helt otrolig blogg.
Call me cupcake! – Så snygg, så god, så ljuvlig. Bloggerskans alldeles egna bok kommer ut i dagarna, gissa om den har åkt rakt in på önskelistan?

0 tankar på “Let them eat cake!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.