Nytt i beautyboxen


Jag har klickat hem lite vårfräsch make up som ska fylla på min lilla korg där jag förvarar: trolla bort tröttheten och fram med rosigheten-saker. Jag har länge varit nyfiken på Elf . Det kostar ju nästan ingenting så nu slog jag till på bland annat eyeliner, mascara, foundation och lack. Jag har precis packat upp karamellerna och har inte hunnit testa dem ännu. Har en blank dag idag, både i kalendern och ansiktet. Man behöver ha sådana dagar ibland. Men jag lovar att komma med en liten recension när jag testat.
Har ni favoritmake up eller är ni som jag, ganska obekymrade utan mer köper på känsla?

0 tankar på “Nytt i beautyboxen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.