Ny energi!

Laddar med ny energi efter veckans hårdaste träningspass. Jag var sååå omotiverad i förmiddags men så bestämde jag mig för att inte älta utan bara gå dit. Just do it! Oj vad stolt och nöjd jag känner mig efteråt. Hela kroppen är som spagetti och även om jag tror att jag ska avlida mitt i passet så lyckas jag ta mig igenom det. Till och med nedvarvningen är jobbig!
Nu ligger lunchen i magen. Idag blev det superenkelt och snabbt i form av keldas tomatsoppa och rostat surdegsbröd med ost. Inviger Pip-skålen, soppan smakar extra gott i fint porslin. Nu ska jag njuta av en cappucino om jag orkar ta mig bort till nespresson… Sedan väntar en skön timme i soffan innan Maja och hennes playdate ska fiskas upp på dagis.

20120424-133004.jpg

0 tankar på “Ny energi!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.