Liten blir stor


Vår lille kille här hemma utvecklas i en rasande fart. Igår hade vi besök av hans tre månader yngre kompis W och hans mamma. Ebbot var generös nog att överlåta barnstolen till sin vän och lämnade mig med en utmaning eftersom tanken var att vi skulle äta lunch tillsammans. Men då kom jag ihåg vår Sack’n’seat som vi köpte till Egyptenresan när Maja var baby. Där blev den oanvänd eftersom resestolen var anpassad efter smala stolar, något vi inte fann  i fjärran östern. Nåväl, jag rotade fram den igår och titta, vad bra det går! Ebbot var så stolt att få sitta på en ”vuxenstol” och mmm:ade sig igenom två portioner pasta bolognese. Imorse gick han hela vägen till dagis! Han tjoade lyckligt hela vägen, förutom när jag försökte avstyra honom från diverse olämpliga äventyrsrutter. Då ger han ifrån sig ett illtjut, något nytt som dök upp förra veckan. Han är bestämd med vad han vill och blir ilsk tills han får det han önskar. Det skär i öronen så jag hoppas att det är en övergående fas. Jag kan dock lngt konstatera att han har mycket vilja, vår lille vän.
Det som ligger på lut härnäst är nog talet. Han har inte många ord i sin lista ännu, men han är som sagt väldigt tydlig i sin kommunikation så förhoppningsvis rasslar det till snart, sedan kommer han nog bubbla om allt möjligt.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.