Söndagsblues?

Naturell mama denna sköna söndag.

Näpp, inte här hemma. Även om det urtrista och envisa duggregnet kan få vem somhelst att bli deppig. Vi har istället en softarsöndag. Fotboll på tvn, lekande storasyster i vardagsrummet, sovande lillebror och kaffesurplande mamma. Hela familjen gör sitt men är ändå tillsammans. Avslappnat och skönt. Jag har ökat på duktighetskontot genom att köra ett förmiddagspass på F&S. Har varit lite småförkyld hela veckan och har inte alls varit upplagd för träning. Därför känns det extra bra att sätta i alla fall ett kryss i kalendern den här veckan. Vad gör ni på söndagar? Är det full aktivitet eller latar ni er precis som vi?
Jag tror inte dagen kommer bjuda på några större äventyr. Chicken fajitas och film till middag och kanske inte så mycket mer än så. Vi laddar batterierna inför den nya veckan som vilar runt hörnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.