Pippi på gult

Under frukosten bläddrade jag i min nyinköpta Elle mat & vin. Ett riktigt inspirerande nummer med massor av härliga bilder och recept. Bland notiserna fann jag något som jag inte visste att jag letade efter, vitrinskåp i påskgult! Sedan vi köpte lampan har jag blivit alltmer säker på att starka accentfärger ska lysa upp vårt i övrigt väldigt vita hem. Kökshyllan går ju i turkosa toner och Majas matstol är härligt bubbelgumsrosa. Vitrinskåpet visade sig lägligt nog vara från favoriten Ikea, den är en del av Billyserien och säljs i begränsad upplaga. Efter lite efterforskningar visar det sig att den säljs under begränsad tid, den tiden har precis tagit slut 🙁 Typ häromveckan. Åh, typiskt när jag äntligen hittat att en anledning till att slänga ut vår mörka bokhylla som är både sliten och ensam i sin stil i resten av vårt ljusa hem. Jag hoppas att Billyhyllorna, som även fanns i ärtgrönt, var en sådan försäljningssuccé att de återkommer i sortimentet. Eller så får jag hålla tummarna för att de dyker upp på Blocket så småningom. Åh, typiskt att jag ska snöa in på något som inte går att få tag på… och jag som egentligen inte ens gillar gult. Tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.