Lyxlatte


Sitter här i ett alldeles skinande hem. Jag och Ebbot har nämligen spenderat förmiddagen med både damtrasa, skurmedel och damsugare för att göra hemmet helgfint. Imorgon ska Maja få vara ledig från dagis och vi ska hitta på något mysigt alla tre och då vill jag inte pyssla med plock och skurning, så vi passade på idag istället. Nåja, jag har städat – lillen har stökat. Kan inte minnas att Maja var lika rörig och skulle dra ut precis alla leksaker, saker ur lådor och skåp och gå allmänt bananas. Men det gjorde hon säkert. Nu sover mitt lilla yrväder middag och jag lyxar med en ljuvlig latte. Jag fick muggar och skålar från PIP Studio i födelsedagspresent och imorse ringde budet på dörren, äntligen har de kommit ända från Holland. Man kan ju tycka att jag borde ha funnit dem i deras hemstad Amsterdam, men icke. Nu är de i alla fall på plats, alldeles lagom för små lattes är kopparna. Och jag blir alldeles glaaaad av det fina mönstret. Två i turkost och två i rosa blev det, fyra skålar på det. Perfekt frukostporslin!

Min ljuvliga nespressomaskin, förra årets födelsedagspresent, har ”räddat” den här mammaledigheten. Jag kan knappt dricka vanligt bryggkaffe längre. Jobbigt när jag börjar jobba till hösten. Kanske ska blocketfynda en maskin att ha till jobbet?

0 tankar på “Lyxlatte”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.