Vårprommis


 
 

 

 
Häromdagen var jag och min lille son på en liten promenix för att utforska närområdet. Ebbot har nämligen förstått tjusningen med att gå utomhus. Och som han går! Han älskar’t. Här hemma kommer han ofta med sina skor och ger dem till mig. Sedan lyfter han på fötterna så att jag kan sätta på skorna. Sedan går han till ytterdörren och visar tydligt att han vill uuuuut. Hissen är en annan favorit, oj, vad kul det är att åka i den lilla aluminiumburken. Det är så roligt, han blir mer och mer utav en personlighet. Jag ser så fram emot att hänga med honom i vår och utforska världen ur en ettårings perspektiv!

0 tankar på “Vårprommis”

  1. Söte lille E så duktig han är!! Sebbe knatar bara om han får hålla oss i – åtminstonde en -hand, än så länge. Superfin födelsedagsklänning, verkligen du!!! och sist men inte minst vbilket bra skrivet inlägg om rosa/blått-tjafset. håller helt med dig!!! helt beföngt att hänga upp sig på färge roch leksaker, för att inte tala om att införa ordet HEN?!!! nä dont get me started..
    kramar!!!

    1. Visst är det urbota korkat med rosa/blått/hen. Snacka om att fälla krokben för hela kvinnosläktet och urholka hela den riktiga genusdebatten! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.