Good start

Hello nya veckan. Nåja, du är många timmar gammal men min lilla dator hade inte alls lust att samarbeta så det blev ett sent hej idag. Nå, här har veckan börjat på bästa sätt ändå. Jag passade nämligen på att ha filmtime när Ebbot sov sin förmiddagsnap. Jag såg I don’t know how she does it som är en riktigt fin komedi/tjejfilm om konsten att bolla barn/kärlek/liv/jobb och allt därimellan. Det är inte lätt alla gånger – att vara working mom. Men de flesta av oss som lever så skulle nog inte heller byta bort det. Även om vi dygnet gärna skulle få ha fler timmar. Filmen är baserad på boken 28 timmar på ett dygn -En karriärmammas dagbok. Jag är lite sugen på att läsa boken även om jag precis har sett filmen, så bra var den! Så alla ni hårt arbetande mammor därute, se filmen!

0 tankar på “Good start”

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Spam IP]
    Sett filmen, borde kanske läsa boken också? Just idag var det ett riktigt, riktigt tungt att lämna L (fortfarande sjuk) i sin fars kompetenta armar och gå till jobbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.