Hello söndag!


Jag älskar Day homes kuddar med små finurligheter, den här får gärna flytta in hos oss!
Idag bjuder dagen på en hel del. Jag är inbokad på ett träningspass alldeles snart, har inte blivit överdrivet mycket av den vanan den här veckan men jag tänkte att jag skulle avsluta på topp. I eftermiddag blir det fotbollssöndagsmiddag uppe på O’Leary’s. Vi har stämt träff med fotbolsstokige farfar – alla männen i Ts familj är fullkomligt galna i fotboll. Vi har inte sets på ett tag så det blir en trevlig eftermiddag med god mat och gott sällskap. I går hyrde vi I don’t know how she does it med SJP. Antingen ser vi den ikväll eller så sparar jag den till Ebbots middagssovning imorgon, lyx att se film mitt på blanka dan. Nej, nu måste jag rusa. Happy söndag på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.