Dagens baby

Ebbot Invigde sina converse idag, som egentligen är Majas som hon fått i doppresent. Så sött! Till det hade han sin specialbeställda Manchester United-matchtröja som var det första T beställde när han fick sin son. Det är ju matchdag och eftersom man u ledde med 2-0 när jag & e lämnade O’Leary’s så behöver han nog bära tröjan vid varje matchdag. Fotbollsanhängare (och spelare också för den delen) tenderar att vara väldigt vidskepliga, T är inget undantag. Nu ligger lille solstrålen i säng, han har skrattat hela dagen lång. Den stora solstrålen ser klart matchen med pappa och jag ska njuta av Rachel Zoe Peoject i lugn och ro.
Är era män också fotbollsgalna? Eller är det hockey som gäller? Eller kanske tv-spel?

20120415-185342.jpg
Hej hej!

20120415-185514.jpg
Ursäkta suddiga bilder, dålig iPhone och superaktiv ettåring är inte direkt bästa fotosituationen 🙂

0 tankar på “Dagens baby”

 1. Hej Stina,
  Hoppas du inte tar illa upp nu, men jag undrar lite hur du ser på jämställdhet och uppfostran av barn. Av det man får se i bloggen är det väldigt mycket prinsessor för Maja och tips om att köpa prinsess-Yatzy till småtjejer, och fotbollströja till sonen och frågan ”Gillar era män fotboll?”.
  Eftersom du verkar väldigt välformulerad och välutbildad och sympatisk på alla möjliga vis är jag säker på att du funderat över dessa frågor, och skulle gärna höra lite kring dina tankar.
  Jag är själv nära både småpojkar och småflickor och vill så gärna att de ska få samma möjligheter, men det är svårt.
  Ha en fin dag!
  Hälsningar Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.