Yatzy!

Idag har jag och Maja spelat med hennes nya spel som vi köpte eftersom det är kul lördag men inte kul väder. Det skulle bestämt vara något med prinsessor, det var lillan på det klara med. Vi sprang på det här söta pastellyatzyt som fungerar bättre för de små som inte kan hålla reda på alla små prickar på tärningarna. Ett riktigt bra tips för småtjejer i Majas ålder eftersom spelet stimulerar tjejerna och lär dem räkna. Vi hade en riktigt mysig stund med spel och fika – jag latte, Maja lördagsgodis. Skönt att kunna umgås med min dotter lite i lugn och ro.
Vi har softarlördag med god utelunch, både jag och T förvånades över hur harmonisk familjen är idag, särskilt på lunchen. Med två små liv är så ju inte alltid fallet. Efter lunhen passade vi på att handla hem smarrigheter till middag. Musslor och surdegsbröd till middag och panacotta till efterätt. Bubbel till det förstås. Mums!


0 tankar på “Yatzy!”

  1. Mysigt med yatzy! Trodde också att vanligt skulle vara klurigt, men Livia spelade halva sommaren på landet. tog bara några rundor innan det satte sig. Pröva!
    Förresten är även vårt nya centrum Farsta 🙂 var iväg med barnen ( livia är numera fredagsledig) och shoppade helgmys igår. Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.