Våren som kom av sig

God morgon lördag!
Här vaknade vi upp till snöstorm utanför fönstret, alldeles vitt på marken och snön, ja, den fortsätter att vräka ner. Suck. Jag är så redo för vår nu! Vi fick ju en miniliten försmak i Amsterdam och nu ser jag gärna att det går i rätt utveckling, men tydligen inte. Jaja, vi får väl helt enkelt göra det bästa av situationen. Vi är ju ändå lediga hela bunten och vid gott mod. Lördagen ligger än så länge oplanerad framför våra fötter. Pojkarna ligger och sover. Maja har krupit upp i soffan framför en film och jag har njutit av smoothie, surdegssmörgås och latte med Di weekend till frukost i lugn och ro. Härligt med soft start!

Amsterdammiljö i ett nötskal, cycklar, mopeder, kanalen med sina kanalbåtar och de vackra och vingliga husfasaderna. 

Närproducerat

Sista lunchen, på ett av de otaliga mysiga pubarna. Jag kan verkligen rekommendera Amsterdam som weekendresemål. Nära, vackert, intressant och inte lika dyrt som London och Paris.

Våren lyser med sin frånvaro och så gör även era avtryck.  Ni är ganska många som tittar in här varje dag, men på sistonde har det blivit glesare och glesare mellan kommentarerna. Jag skriver ju mest för min egen skull men det är så kul med feedback och jag ger er mer än gärna saker som ni vill läsa om. Saknar du något speciellt? Vad vill du läsa mer om? Hit m!

0 tankar på “Våren som kom av sig”

 1. Låter som en underbar morgon. Förutom snön då, men den verkar smällt fort då de ska vara varmt kommande dagar.. Blir galet sugen på att åka till Amsterdam efter dina rapporter.

 2. Men så dumt! Både snön och att vi är dåliga på att lämna comments. Jag tittar ju in hos dig ofta och inspireras massor utav dina inlägg.
  Så, trevlig helg och tack för en fantastiskt fin blogg!
  Kram
  Ida&Nike

 3. Jag ber om ursäkt. som du skriver är jag trogen besökare, men har varit dålig på att kommentera på sistonde. Men suprkul har det varit att få ”följa” med på din amsterdam resa. Stor kram!

  1. Du är ju ändå väldigt duktig på att lämna kommentarer, jag har ofta samma goa tjejer som lämnar fina avtryck sedan är det 98% till som aldrig skriver hej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.