Amsterdam dag 3: B-day!

I söndags var det min födelsedag. Jippie! Ni har väl förstått vid det här laget att den dagen är den i särklass viktigaste på hela året. Hihi. Jag vaknade av att min fina T sjöng och uppvaktade på hotellrummet. Jag fick så fina presenter, bland annat är den här och den här på väg hem till mig. Efter paketöppningen gjorde vi något som jag fullkomligt älskar: Beställde roomservice! Snart knackade det på dörren och det serverades croissanter, frallor, goda pålägg, marmelader, färskpressad apelsinjuice, te och kaffe. Mumsfillibabba!

Good morning sunshine!

Det här ska jag göra varje gång jag bor på hotell, beställa upp lyxfrukost! Sååå härligt att ligga bland frasiga lakan och mumsa croissanter.

Efter frukosten begav vi oss ut på stan och tog efter en stund spårvagnen – så mysigt att åka spårvagn, skulle kunna tänka mig att flytta till gbg bara för att slippa tuben! – till Starbucks för brunch. Mums igen!


Mätta i magen begav vi oss ut på stan för lite flanerande. Vi kikade i affärer, tog en öl/vin på uteservering i solen och hade det allmänt bra. Efter en stund vinkade vi av pojkarna, det var tydligen fotboll på min födelsedag. Jag och syrran fortsatte att beta av Amsterdams shoppingutbud för att sedan åka till De Tart van m’n Tante, ett alldelse underbart kitchigt konditori som hade så mumsiga tårtor. Perfekt för en bdaygirl som mig!

Min chokladtårta, mums!

Systers morotskaka som var ännu smarrigare!Lite av den härligt kitchiga inredningen. 

 
Efter fikeriet var jag så mätt att jag var tvungen att åka tillbaka till hotellet och vila upp mig lite med skumbad och födelsedagsboken. Sedan väntade fiiiiiinmiddag på the Envy!

Fyrarätters blev det på Envy, de hade en fast påskmeny så det var så spännande att inte veta vad vi skulle få. Det blev hembakt bröd med lavendelchorizo, plock med bland annat rå tonfisk och basilikaglass, råbiff (mitt livs första), lax och chokladorgie. Bubbel till såklart!

Sisters in crime, i nyshoppade klänningar dagen till ära.

Jag hade en underbar dag. Maja ringde och sjöng för mig alldeles själv, jag höll på att börja grina. Vi hade det så mysigt och jag fick så fina pressys – cupcakeprylar av syster! Jag längtar redan tills 8 april 2013 – min 30-årsdag!

0 tankar på “Amsterdam dag 3: B-day!”

  1. vad trevligt det ser ut och vad fina ni är du och din syster! det är så härligt med någon som verkligen firar sin födelsedag till fullo – precis som man ska! grattis i efterskott och glad lördag till dig och familjen!

  2. Åh ser helt underbart ut! Hotellsäng, roomservice och finmiddag! Nu längtar jag ännu mer efter min Londonweekend i slutet på April. Hoppas på vårsol och inget regn 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.