Rea-klick-klick!


Jag hamnade på H&M:s rea häromdagen och kunde inte låta bli att klicka hem den här godbiten med söta körsbär till sommaren. Jag tänkte att jag kan kombinera den med mina mörka jeansshorts med hög midja, ballerinas och en scarf i håret – lite rockabillyaktigt så där som jag gillar på sommaren. Idag pratade jag och Maja om att snart kan hon gå i sandaler, shorts och t-shirt till dagis. Tänk vilken lyx, bara hoppa i skorna och rulla ut vagnen. Hoppas vi får en riktigt fin sommar iår, jag är ju hemma och ser fram emot att få massor av frisk luft med barnen. För heta sommardagar passar mitt nya kap perfekt, den blev min för ynka 79.50! Tyvärr är det lång leveranstid, i slutet av månaden ska den komma fram, men har jag tur är det lite varmare då så att jag kan bära godbiten direkt. Den som väntar på något gott….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.