@the airport

20120406-083653.jpg

Sitter med en latte grande i min hand och myser på Arlanda. Äntligen är vi på väg! Ska bli så himla trevligt. Planet går om en timme och innan dess ska vi spana lite i taxfreen. Flygresan tar bara två timmar så efter incheckningen möter vi upp Elin och hennes T för vinlunch i en ny stad.
Ha en riktigt härlig påsk!

20120406-083720.jpg

0 tankar på “@the airport”

  1. Ha en härlig resa! Amsterdam är helt underbart. Jag o sambon var där första gången i höstas på en långweekend o föll pladask för stan. Vi skulle t o m kunna flytta dit. Gångavstånd till alla stadsdelar, mysiga hus att titta på o alla dessa broar o kanaler.. Se gärna Anne franks hus, ät pannkakor på pancake house, se rembrandts o van Gogh museet (jättefina parker i trakten där) o Madame tussaud museet. Hoppas alla tulpaner slagit ut! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.