Packning pågår!


Jag har tagit lite blogg- och kaffepaus i projekt: Packa till Amsterdam. Åh, vad jag älskar dagen innan resa, alla förberedelser och all förväntan. Jag testar outfits, handlar nya hårnålar och skriver listor så att jag kan få bocka av och känna mig duktig. Härligt! Rapporterna fårn västkusten säger att barnen har det sååå bra och båda somnade i bilen och sov till åtta (!) imorse. Duktiga älsklingarna!
Idag har jag mjukstartat med frukost och bloggfix (ny header, var ganska trött på den andra som hängt med i många år nu, vad tycker ni?). Sedan stack jag iväg till f&s för ett urjobbigt pass. Jag höll på att dö, men var så stolt efteråt. Jag trodde inte att jag skulle få in en träningsrutin, med nästan 10 år som icke-motionär. Efter träningen belönades kroppen med lunch och knoppen med nya Mama. Lite förberedelseshopping på det och nu är jag hemma och fixar det sista. Jag köpte en ny väska idag, från Åhléns. Jag ville ha en lätt väska -Mulberryn som annars är min favvo väger nog två kilo tom – så att jag kan släpa med mig systemkameran. En mindre väska, med rymd för kamera och annat, som jag kunde hänga över axeln och få händerna fria. Jag hittade en som uppfyllde alla mina krav och i en väskfärg jag inte haft innan. Mycket bra! Det får bli en för tidigt födelsedagspresent till mig själv.

0 tankar på “Packning pågår!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.