Piiiiiiiip

Ok, det blir lite Amsterdamyra i bloggen så här inför vår resa. Jag är så himla pepp så staden tar upp så mycket av mina tankar just nu. Snälla Mamma har gett mig ett ”presentkort” på muggarna och skålarna som jag har önskat mig och eftersom Pip Studio är Holländskt ska födelsedagspresenten inhandlas i hemlandet. Åh, man blir ju bara så glad av alla färgglada, sprakande mönster. Hoppas jag hittar något till Maja fårn PIP, det skulle hon gilla!

Ja tack till väskan, looken och barnvagnen!

Igår bokade Elin bord till oss på coola Envy till min födelsedag. Ska bli så himla spännande. Hon har pusslat ihop ett schema som innehåller allt vi älskar: Mat, museum, fotboll (T), tårta (jag), shopping, vintagespaning, häng och allmänt ha-det-bra-tid. Sååååå kul!

 

0 tankar på “Piiiiiiiip”

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Så himla kul för dig att du äntligen fyller år, eftersom du älskar det! Och att du dessutom får fira det i Amsterdam! Ascoolt!
    Men vi andra tre damer som har vant oss vid att få fira dig på din födelsedag och få smaka en god tårta, vad ska vi hitta på? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.